Johan Derksen: ‘Jandino net zo vervelend als Humberto’

Johan Derksen vindt zijn RTL-collega Jandino Asporaat net zo vervelend als zijn andere RTL-collega Humberto Tan. Dat heeft hij gezegd in Voetbal Inside. Derksen heeft een stukje van de RTL 5-talkshow van Asporaat gekeken, maar hield het niet vol. “Over een vervelend mannetje gesproken: Dino. Die lacht ook wanneer hij niet hoeft te lachen. Dat kan de broer van Humberto zijn. Altijd maar lachen, maar ik denk dan: waar lach je nou om, joh? Die lacht voor zijn beroep“, aldus de voetbalanalist.

Asporaat lacht vaak maar om het lachen, meent Derksen. “Hij moet overal om lachen. En flauw zeg. Tjongejonge, wat flauw. Je ziet een hoop onzin op die tv, hè?

Toch scoort de talkshow van Asporaat ver boven het zendergemiddelde van RTL 5, al is dat volgens Derksen niet zo lastig. “RTL 5 is natuurlijk niet een zender waar je geregeld langskomt, maar dat geldt ook voor deze zender. We hoeven niet arrogant te doen, maar op deze zender komen de mensen alleen langs voor ons. Dat kun je gewoon in het lijstje van de kijkcijfers zien.

Dat Derksen niet door een deur kan met Tan, was al langer bekend. Volgens Tan hebben de mannen van VI hem eruit gewerkt bij RTL 7. “Omdat Humberto mij niet wil hebben, ga ik regelmatig even bij Pauw zitten“, aldus Derksen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen