Goedele Liekens zet Australische televisie ‘on hold’

Goedele Liekens boekt in Engeland succes met haar programma Sex in Class op Channel 4, maar zegt voorlopig ‘nee’ tegen het aanbod voor een tv-programma in Australië. Dat heeft de seksuologe en tv-persoonlijkheid gezegd op 100% NL. Het wordt anders te veel, aldus Liekens. “Australië heb ik even on hold gezet, omdat ik dat te veel tegelijkertijd vind. Ik heb geen zin om mijn hele privéleven en sociale leven op te offeren op dit moment, want Australië is niet bij de deur. Dat komt dan in de nabije toekomst.”

Ze richt zich nu op haar Britse tv-succes. “In Engeland is net de tweede reeks van mijn programma afgelopen. Volgende week ga ik weer naar daar om een nieuwe reeks op te nemen. Dat loopt heel goed.”

Of haar RTL 5-programma Sex Academy met Nicolette Kluijver een vervolg krijgt? “Dat weet ik eigenlijk niet. Daar moet ik eens voor bellen.”

Ze werkt wel aan een ander programma voor RTL. “We werken nu aan een ander programma waarin we op een eiland met mensen gaan werken aan hun relatie. Zowel seksueel als emotioneel. Daar zoeken we leuke koppels voor.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen