First lady Michelle Obama in dramaserie SBS 6

First lady Michelle Obama is vanavond te zien in de dramaserie NCIS op SBS 6. Met een unieke gastrol brengt ze Joining Forces onder de aandacht, een Amerikaans initiatief ter ondersteuning van militairen, veteranen en hun families. Dat heeft de tv-zender laten weten. Hoofdrolspeler Mark Harmon is trots. “Ze is geweldig, heel echt. Het onderwerp van de aflevering staat dichtbij haar en past bij NCIS. Ze wilde dit heel graag doen en we konden het gelukkig bewerkstelligen”, zo vertelt hij.

Uitvoerend producent Gary Glasberg vond de opnames bijzonder. “We mochten in het Witte Huis draaien, een droom die uitkwam voor cast en crew. Met Michelle Obama werken en daarmee Joining Forces steunen is een hele eer.”

In de aflevering Homefront is een tiener getuige van een misdaad. Gibbs vermoedt dat hij relevante informatie achterhoudt en blijft daarom in zijn buurt. De vader van de jongen zit in het leger en is voor zijn werk in het buitenland.

De moeder van de jongen probeert alles thuis onder controle te houden in haar eentje. Joining Forces ondersteunt deze familie en nodigt hen en Gibbs uit in het Witte Huis om erover te praten met Michelle Obama.

NCIS met de vrouw van de Amerikaanse president Barack Obama is om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen