Familie Kruys in januari 2017 terug voor derde seizoen

Foto: TROSDe Linda de Mol-serie Familie Kruys keert in januari 2017 terug voor een derde seizoen op RTL 4. Dat meldt regisseur Will Koopman vandaag op Twitter. Familie Kruys begon in maart 2015, na Miljoenenjacht, met een torenhoge 2,5 miljoen kijkers, maar die zijn De Mol niet lang trouw gebleven. De afgelopen drie weken scoorde de komedieserie rond de 1 miljoen kijkers. De finale van het tweede seizoen was gisterenavond goed voor 1,1 miljoen kijkers en 17 procent marktaandeel.

Koopman dacht dat de laatste aflevering gisteren om 22.00 uur zou worden uitgezonden, maar RTL 4 begon al om 21.00 uur met de uitzending. De een na laatste aflevering van Familie Kruys was vanwege de ontknoping van de Eredivisie wél pas om 22.00 uur te zien.

Niet alleen Koopman was vanwege het geschuif met de uitzendtijden niet op de hoogte van de juiste uitzendtijd. “Verdorie! Familie Kruys gemist omdat RTL 4 alweer het tijdstip heeft veranderd!“, klonk het op sociale media.

Familie Kruys houdt het langer vol dan Iedereen Is Gek Op Jack, de vorige komedieserie van Linda de Mol. Die serie werd na twee seizoenen gestaakt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen