Evert Santegoeds speculeert over ‘Q-babygate’

Foto: SBSDe Telegraaf pakt vandaag op zijn pagina Privé groots uit met het drama in het privéleven van Qmusic-dj Mattie Valk. ‘Weer een nieuwe wending in Q-babygate’, schrijft de krant van wakker Nederland. Volgens het katern van Evert Santegoeds wordt er in omroepcafés ‘volop gespeculeerd over wat Mattie’s vriendin Kirsten kan hebben bezield’ om zwanger te worden van een andere man dan haar Mattie. “Zou ze niet uit liefde voor hem zwanger geworden zijn?“, zegt een ‘radiocollega’.

De radiocollega denkt dat Kirsten het misschien niet eens verkeerd bedoeld heeft en uit liefde is vreemdgegaan. “Dat ze hem zó graag een kind wilde geven en die druk zo groot voelde worden, dat ze ervan in de war raakte?

Mattie dacht met Kirsten een tweeling op de wereld te hebben gezet, totdat bleek dat hij niet de biologische vader is. En dat terwijl intimi de dj omschrijven als een ‘lieve en gevoelige jongen’, aldus De Telegraaf.

Ik kan me niet voorstellen dat zij zomaar vreemdging en dat lang voor Mattie verborgen wilde houden. Er moet iets aan de hand zijn wat we nu nog niet weten…“, aldus de radiocollega.

De verbijsterende ontdekking door Mattie is het meest opmerkelijke showbizznieuws van 2016 tot nu toe.

Het Telegraaf-artikel over ‘Q-babygate’ kunt u lezen via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen