Erland Galjaard wenst Nicolette veel succes bij SBS 6

Foto: EenVandaagErland Galjaard wenst Nicolette van Dam veel succes bij SBS 6. Dat heeft hij laten weten aan de presentatrice, meldde Albert Verlinde woensdagavond in RTL Boulevard. Van Dam is net als Irene Moors uit de gratie geraakt bij Galjaard en heeft nu de presentatie van de SBS 6-show The Next Boy/Girl Band aangenomen. “Nicolette heeft de afgelopen jaren bij RTL zo verschrikkelijk veel gepresenteerd dat je denkt: wat is er aan de hand, is ze weg bij RTL?!“, aldus Verlinde in zijn show.

Verlinde heeft Van Dam opgebeld. “Ze zegt: ‘Ik snap de impact van dit nieuws, want mensen denken: zij is toch van RTL! Maar ik had geen vast dienstverband bij de zender en kreeg ook niet echt programma’s aangeboden, waarin we elkaar vonden en die ik leuk vind om te doen.’”

De kans die SBS 6 haar bood, kon Van Dam niet laten liggen, aldus Verlinde. “Ze heeft Erland Galjaard gebeld, het verteld en hij heeft haar van harte gefeliciteerd. Hij zei: ‘Het zijn kansen die je krijgt, je hebt geen dienstverband bij ons en we wensen je ongelooflijk veel succes. Wie weet komt er in de toekomst weer een formule bij RTL waar je wél bij past.’”

Of Verlinde haar gaat missen bij RTL? “Ik vind haar wel ontzettend leuk. Aan de andere kant blijft ze ook binnen RTL de Postcode-prijzen uitdelen, dus dat is heel erg leuk. Ze hoort wel een beetje bij ons en ik hoop dat er weer een leuk programma bij ons komt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen