Bridget Maasland: ‘Rob Kamphues vervelend mannetje’

Bridget Maasland twijfelde toen BNN haar vorig jaar vroeg om uitgerekend met haar oud-collega Rob Kamphues mee te doen aan de tv-show De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Dat vertelt ze in de Vriendin. Maasland had geen goede herinneringen aan de voormalig De Reünie-presentator. “Ik moest eerst aan de gedachte wennen dat we samen op pad zouden gaan voor dat programma. We zaten vroeger bij BNN en toen vond ik hem een vervelend mannetje, een echt haantje.

Haar mening over Kamphues veranderde snel. “Tijdens die reis kwam naar voren dat hij vroeger werd gepest. Daardoor heeft hij een enorme bewijsdrang en ziet hij ook zelf in dat hij vervelend kan zijn. Dat hij zijn eigen zwaktes kan inzien, maakte hem mooi. Dus mijn mening over hem draaide heel snel bij.”

Maasland en Kamphues leken het erg gezellig met elkaar te hebben, maar er speelt volgens haar niets tussen hen. “Huh?! Nee, absoluut niet.

De presentatrice vindt het erg lastig dat er zo veel over haar privéleven gespeculeerd wordt. “Er zijn altijd speculaties. Als ik met iemand uitga of koffie drink, is hij meteen mijn nieuwe liefde.”

Het legt druk op een vriendschap, nog voordat je zelf kunt ontdekken wat er aan de hand is. Kijk, ik ben het gewend, maar voor de ander is het vervelend. Daarom gaat het al snel uit.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen