‘Bridget heeft carrièremove te danken aan Chantal’

Foto: MAXBridget Maasland sluit niet uit dat de actie van Chantal Janzen voor ‘meer Bridget op tv’ heeft geleid tot haar overstap van SBS 6 naar Net5. Dat vertelt de presentatrice in Party. Maasland was jarenlang een gevierd tv-maakster, totdat ze bij SBS 6 in de sleur van Shownieuws verstrikt raakte. En dat vond ook Janzen niet kunnen, bleek in Chantal Blijft Slapen. “Haha, Chantal had toen op de deuren en bureaus van de SBS 6-directie post its geplakt met het verzoek mij een eigen show te geven.

Maar of de SBS-bazen naar de RTL-ster hebben geluisterd? “Het zou mooi zijn als het zo makkelijk gaat. De directie van SBS 6 was niet blij met die actie, geloof ik. Aan de andere kant, misschien is iemand bij Net5 wel op een idee gebracht toen die aflevering van Chantal Blijft Slapen op tv voorbijkwam!

Bridget in Hollywood was Maaslands eerste Net5-programma en sloot recentelijk af met prima cijfers. “Daar ben ik enorm trots op. Het is ook ontzettend leuk om te maken.

Voor de opnames verbleef Maasland in Hollywood. “Ik vind het mooi om te zien dat mensen uit de business elkaar daar hogerop helpen en elkaar het succes gunnen. Dat is hier soms wel anders.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen