Boomsma houdt paparazzi op afstand met Instragram

Foto: NOSArie Boomsma vindt het heerlijk om zijn hele leven tentoon te spreiden op Instagram, maar deelt ondanks waarschuwingen van opvoedkundigen ook veel foto’s van zijn jonge dochtertje. Dat zou kinderen kwetsbaar maken, luidt de kritiek. Maar Boomsma is niet van plan om ermee te stoppen, antwoordt hij in het AD. “We hebben er bewust voor gekozen. Ik post ongeveer vier foto’s per week van Bobby. Juist om te voorkomen dat roddelfotografen gaan jagen“, aldus de Net5-presentator.

Zo heeft Boomsma het met zijn huwelijk ook gedaan. “Die eigen regie zorgde toen voor veel rust. En we kunnen onze eigen grenzen trekken qua intimiteit. Je zult mijn dochter niet in bad zien bijvoorbeeld.”

Boomsma is het nu eenmaal gewend om zijn privéleven op internet te zetten, legt hij uit. “Ik ben gewend op sociale media mijn leven te delen. Daar hoort mijn dochter bij. We zijn gewoon ontzettend blij.”

De presentator is bekend van ontzettende verantwoorde en maatschappelijk betrokken programma’s, vaak over homoseksualiteit.

In het AD verklapt Boomsma waarom hij zo ongelooflijk wijs is: elke ochtend om 6.00 uur, als hij opstaat, leest hij een passage vol wijze teksten uit de Bijbel. Daar denkt hij vervolgens de hele dag even goed over na.

Het AD-interview met Arie Boomsma kunt u lezen via Blendle.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen