Albert verwacht lastige radiocomeback Mattie Valk

Foto: SBSAlbert Verlinde denkt dat het voor Mattie Valk erg lastig is om terug te keren in zijn ochtendshow op Qmusic. Dat heeft de showkenner gezegd in RTL Boulevard. Valk maakte maandag bekend dat hij onverwacht niet de vader is van de tweeling waarvan zijn vriendin is bevallen. “Ik denk dat hij op dit moment in zak en as zit. Het is nogal wat. Ik denk dat hij heel veel koudwatervrees opbouwt. Hij moet er nog bovenop komen en dan ook nog eens de studio in durven“, aldus de showkenner.

Een radioshow maken kan alleen als je opgewekt bent, weet Verlinde. “Hij moet grappen en grollen kunnen maken in een onbevangen ochtendshow. Dat is a hell of a job. Dat wordt echt ingewikkeld voor hem, dus ik wens hem echt heel veel sterkte.

Verlinde leeft ontzettend mee met Valk. “Wat moet hij eenzaam zijn. Het is groots. Het is heftig. Ik merk zelfs dat ik tranen in mijn ogen krijg. Ik ken de heren al zo ontzettend lang.

De RTL 4-ster schrikt van mensen die grapjes maken over het persoonlijke drama. “De grootste losers zijn de mensen op social media die hier grappen over maken. Dat zou ik even niet doen als ik hen was. Dit is een menselijk drama.”

Valk is één van de vervangers van Verlinde in RTL Boulevard.

 

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen