Albert Verlinde: ‘Voice Kids leuker dan gewone Voice’

Foto: RTLAlbert Verlinde kijkt liever naar The Voice Kids dan naar The Voice of Holland. Dat zegt de RTL Boulevard-ster in een column in TROS Kompas. Verlinde vindt de kandidaten in de volwassen Voice soms een beetje overdreven. De juniorvariant vindt hij oprechter. “Waar de volwassen editie draait om ambitieuze mensen die vaak zingen onder het motto ‘hoe harder hoe mooier’, geeft de kinderversie een inkijkje in de belevingswereld van kinderen die muziek gebruiken om zich te uiten.

De stem van een kind komt soms veel harder binnen, meent Verlinde. “De senioren-Voice sla ik nog weleens een weekje over, maar bij The Voice Kids zit ik elke week voor de buis en wil ik af en toe keihard op een rode knop meppen om mijn enthousiasme te tonen.

De laatste winnares, Esmée Schreurs (13), vindt het combineren van school en showbizz best lastig. “En zo blijkt maar weer: The Voice Kids is geen kinderspel, maar eigenlijk ook weer wel. En dat is het geheim.

John de Mol wordt er maar rijk mee. “John de Mol is een slimmerd. Met het bedenken van The Voice blijkt hij twéé programmaformules bedacht te hebben die met veel succes over de hele wereld worden uitgezonden. En terecht!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen