AD vindt nieuwe SBS 6-serie De Jacht spannend

De nieuwe misdaadserie De Jacht die maandagavond begon op SBS 6 is de moeite van het kijken waard. Dat schrijft tv-recensent Angela de Jong vandaag in het AD. De Jacht begon maandag met zo’n 900.000 kijkers en versloeg daarmee de prime time-programmering van RTL 4. Ook De Jong keek naar de eerste dubbele aflevering en ze is enthousiast, laat ze blijken in de krant. “De Jacht keek lekker weg. Er werd goed geacteerd en, niet onbelangrijk voor een thrillerachtige serie, het was spannend.”

De remake van de Deense serie Those Who Kill wordt in drie maandagen uitgezonden. Elke uitzendavond is er een dubbele aflevering. “Dat is een behoorlijke zit (2 uur!), maar het heeft ook als voordeel dat je als kijker een afgerond verhaal krijgt opgediend“, zegt De Jong.

Als enige kritiekpunt heeft De Jong dat de serie soms wel érg snel ging. “Ze hadden makkelijk het fundament kunnen vormen voor een heel seizoen“, geeft ze aan.

Aan mensen die nog willen aanhaken adviseert ze: “Kijk het niet in je eentje ’s avonds laat, zoals ik. Want dan doe je geheid het eerste uur geen oog dicht.

De tv-recensie van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen