SBS 6-duo verliest sexappeal: ‘Geen slipjes meer’

Het SBS 6-duo Nick & Simon moet tegenwoordig gewoon weer zelf naar de Hunkemöller. Na een jarenlange slipjesregen, lijken hitsige dames uitgekeken op het tweetal. “Er is al zeker twee jaar geen slipje meer naar ons gegooid tijdens een optreden”, zegt Nick. De slipjesstop lijkt niets te maken hebben met hun overstap naar SBS, aangezien die pas een halfjaar geleden plaatsvond. Jammer, vindt Nick het. “Dus als er nog vrouwen zijn die er zin in hebben: schroom vooral niet!

Ook collega Simon merkt dat de groupies verdwenen zijn, vertelt hij in Televizier. “Wel veel gehad, maar dat is wel een beetje geweest. We hebben wel een grote groep vaste fans die ons overal naartoe volgt.

Nick moet ook wel bekennen dat hij tegenwoordig vooral druk is met allerlei seksloze activiteiten. “Er zijn al wat dingen van m’n bucketlist afgestreept: een cursus Spaans, een masterclass opera, ik heb wat schaaktoernooien afgelopen. En ik wil nog een kookcursus en een koffiecursus gaan doen.

Daarnaast maakt hij momenteel samen met Simon het weinig ondeugende SBS 6-programma Zullen We Een Spelletje Doen. Daarin blinkt hij overigens wel uit, stelt Simon. “We noemen Nick ook wel Nickipedia, zo veel feitjes weet hij. En dat is ontzettend handig met zo’n spelletje.

Zullen We Een Spelletje Doen trok afgelopen vrijdag 442.000 kijkers naar SBS 6.

Nick & Simon zijn geboren in Volendam.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen