‘SBS 6 behandelt Patty Brard als sardientje’

Patty Brard is ontzettend jaloers op de trailer die Gerard Joling en Gordon tot hun beschikking hebben tijdens de opnames van hun RTL 4-programma Geer en Goor Zoeken Een Hobby. Bij SBS 6 moet ze het met heel wat minder luxe stellen. Dat vertelt de tv-diva in haar column in Weekend. Brard krijgt van SBS 6 géén luxe trailer mee op pad. “Als je weet hoe wij bij Bonje Met De Buren bij slecht weer soms met 10 man als natte sardientjes in een blik gepropt worden, is het bijna jaloersmakend.

Ook tv-technisch is het programma van Geer en Goor een hoogstandje, aldus Brard. “Geer En Goor Zoeken Een Hobby is niet normaal mooi gedraaid en gemonteerd. Kosten noch moeite zijn gespaard om dit programma tot een succes te maken. Met het kwijl uit mijn mond heb ik naar de trailer van de mannen gekeken.

Dat de Geer en Goor-show een enorm succes is, is volgens Brard meer dan verdiend. “Hoe is het mogelijk dat je hardop bulderend van de lach in je eentje een televisieprogramma kan kijken? Zo hard lachend, dat Antoine verontrust naar beneden kwam om te vragen of alles wel goed met me ging.”

Na één aflevering Geer En Goor Zoeken Een Hobby durf ik gerust al te stellen dat het olijke duo zichzelf ongekend gaat overtreffen met deze serie.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen