RTL Boulevard-sterren halen uit naar Jan Roos

Foto: RTLJan Roos, één van de initiatiefnemers van het referendum over Oekraïne, werd woensdagavond belachelijk gemaakt in RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Verlinde bracht een oude foto in beeld waarop Roos te zien is terwijl er een blote dame op hem zit. “We hebben een beeld van Jan Roos bij het slotfeest van PowNed en dan zie je hem onder een dame liggen. Toen dacht hij: ik heb deze dame gehad en nu naai ik heel Nederland. Het referendum kost 30 miljoen“, zei hij.

De showkenner heeft woensdag niet gestemd. “Ik weet er echt niet genoeg van en ten tweede denk ik: waar gaat het in godsnaam over? Als je aan mensen vraagt waar Oekraïne ligt en wat het nou betekent, dan weet ook niemand het.

Ook Beau van Erven Dorens weigerde te stemmen. “Ik kijk wel uit. Ik vind het zo’n Peppi en Kokki-referendum. Ik laat me niet kapen door Jan Roos.

Roos is het gezicht van GeenPeil, dat het referendum voor elkaar heeft gebokst. GeenPeil komt weer voort uit GeenStijl. “Gaan we niet eens afrekenen met GeenStijl? Zij zitten altijd te zeuren dat iedereen te veel geld verdient. Moeten we niet eens afrekenen met GeenStijl?“, aldus Van Erven Dorens.

Ook Peter R. de Vries heeft niet gestemd. “Natuurlijk niet. Ik vind dit echt zo’n ontzettende klucht. Een stuiptrekking van GeenStijl om wat aandacht te genereren. Daar kan ik echt niet aan meedoen. Dit zijn de uitwassen van de democratie.”

Niemand snapt eigenlijk waar dit over gaat en wat de inhoud ervan is. Ik denk dat nog geen 1 procent van de kiezers het verdrag heeft gelezen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen