René Froger staat achter RTL 4-carrière Natasja

Foto: Nick van OrmondtRené Froger vindt het geen enkel probleem dat hij tijdens draaiperiodes van zijn vrouw Natasja Froger een stap terug moet doen. Dat zegt de zanger in weekblad Party. René vindt het belangrijk om zijn vrouw volledig te ondersteunen in haar RTL 4-carrière. “In tijdens dat zij een leuk televisieprogramma aan het opnemen is, moet ze er als presentatrice voor duizend procent staan. Dan doe ik een pas op de plaats en geef ik haar alle ruimte om te doen wat ze leuk vindt“, zegt de artiest.

Dat René tijdens die draaiperiodes veel thuis zit, vindt hij niet erg. “Dan ben ik even een paar weken de huisman thuis, nou en? Andersom doet zij het toch ook? Door elkaar dingen te gunnen en elkaar bewegingsvrijheid te geven, hou je het leuk samen. Elkaar ruimte geven is volgens mij een belangrijke bron van geluk in relaties.”

Andersom zit Natasja weer aan huis gekluisterd als René wat grote dingen heeft staan. “In sommige perioden ben ik razend druk, bijvoorbeeld in de aanloop naar de concerten van De Toppers. Natasja voelt dat en weet dat. Ze doet dan bijna ongemerkt een stapje terug in haar bezigheden, zodat ze het thuis allemaal goed kan regelen met de kinderen en ons huis.”

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat ze een lieve schat is en ook mijn grote steun in de rug.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen