Mislukte Idols-kandidaat trots: ‘Ik ben de Blokker-stem!’

Foto: BNNJoël de Tombe flopte genadeloos na het eerste seizoen van Idols en vertelt nog regelmatig over de zwarte kant van de RTL-talentenjacht, maar ziet inmiddels de zon weer schijnen. Sterker nog: hij is momenteel elke dag op tv. De Tombe is namelijk de stem van de nieuwe tv-spotjes van kaasschaaf- en strijkplankwinkel Blokker met niemand minder dan Hollywood-ster Sarah Jessica Parker in de hoofdrol. “Heel trots dat ik de nieuwe stem van Blokker mag zijn”, zegt hij.

Blokker is uit een diep dal gekropen en staat nu in het middelpunt van de belangstelling dankzij de tv-spotjes met Sarah Jessica Parker. Ook voor De Tombe is het een hoogtepunt: nog nooit luisterden er zo veel mensen naar zijn stem.

De Tombe was in 2014 één van de kandidaten van de NTR-documentaire U Kunt Nog Stemmen, waarin hij over de zwarte kant van een deelname aan Idols vertelde.

Nog steeds kijkt De Tombe met wantrouwen naar Idols, vertelde hij vorige week. “Als ik sommige juryleden hoor zeggen dat de kandidaten een grootse carrière tegemoet gaan, dan geloof ik dat niet. Ik denk dat we ons moeten realiseren dat Nederland een klein land is.

De laatste keer dat De Tombe dagelijks op tv was, was in 2014. Hij had een rol in de BNN-soap StartUp, maar die flopte. Weken later klaagde hij daar nog over. “Ik weet gewoon even niet hoe dit te verwerken“, zei hij.

De Blokker-reclame kunt u bekijken via YouTube.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen