Maxim Hartman walgt van John de Mol

Foto: TROSMaxim Hartman moet niets hebben van John de Mol. Dat zegt hij in een interview met HP/DeTijd. De Mol moet nodig eens met pensioen, vindt Hartman. “Ik snap niet wat hij met zijn geld doet. Ik weet niet hoeveel hij inmiddels heeft, het is niet eens meer na te tellen, volgens mij zijn het zelfs miljarden. Maar dat je dan nog steeds zo veel bagger produceert. Op een zodanige manier dat je andere productiemaatschappijen uit de markt weert door het onder de kostprijs aan te bieden. Wat bezielt hem?

Het medium televisie wordt volgens Hartman verpest door De Mol. “Het is een schitterend medium. Alleen het wordt met name door mensen als John de Mol misbruikt.

Hartman zou nooit en te nimmer een programma van De Mol aannemen. “Nooit. Al zou hij me twee miljoen geven. Nee. Ik heb die hele gast niet nodig.

Hij heeft ook De Mols oud-compagnon Joop van den Ende niet hoog zitten. “Ook een absolute smeerlap. Joop van den Ende wordt nu als kunstpaus binnengehaald bij de NPO vanwege zijn fucking kunst-foundation. Maar hoe komt hij aan dat geld? Doordat hij twintig jaar kots over ons heeft uitgestort. Ja, lekker is dat.

Waarom wordt hij niet ter verantwoording geroepen voor al die pleurisprogramma’s en kutmusicals die hij maakt?

Het HP/DeTijd-interview met Hartman kunt u lezen via Blendle.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen