Linda de Mol begrijpt niets van Apple TV

Linda de Mol weet best om te gaan met haar iPhone, maar van de Apple TV heeft ze niet bepaald kaas gegeten. Dat vertelt de RTL 4-ster in Weekend. De rijkste tv-vrouw van Nederland is dominant in haar relatie met Jeroen Rietbergen, maar als het op techniek aankomt, laat ze zich graag door hem leiden. “Waar ik geen verstand van of interesse voor heb, laat ik met liefde door hem beslissen: Sonos-systemen, Apple TV, het alarm… Dan zeg ik: ‘Schat, leef je uit, beslis jij maar’“, zo vertelt ze.

Maar bij die opsomming houdt het wel ongeveer op. “Als het op terreinen komt waarvan ik toch echt denk meer verstand te hebben, kunnen we botsen. En heel eerlijk? Als Jeroen daarin zijn grenzen aangeeft door te roepen: ‘Hallo ik woon hier ook’. Of: ‘Het kan me niks schelen dat jij dat lelijk vindt, want ik vind het te gek’, vind ik hem stiekem op zijn aantrekkelijkst.

Dus zo bezien kan zo nu en dan je vent laten beslissen wonderen doen voor je fysieke relatie en dat is ook wel wat waard.

Rietbergen staat altijd in de schaduw van zijn tv-vrouw. Recentelijk waren de rollen eens omgedraaid toen híj een Buma Award won voor de filmmuziek van Gooische Vrouwen 2.

De Mol: “Hij gaat zo vaak met mij mee naar dit soort gelegenheden en als ‘partner van’ is het altijd een beetje raar. Dan willen ze mij eerst alleen op de foto hebben en dan weer samen met Jeroen. Je wordt er als het ware in en uit geschoven.

Ik heb dan ook gezegd: ‘Dit keer is jouw avond, waarbij ik je trofeevrouw ben. Dat is toch veel relaxter voor hem.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen