Lee Towers staat open voor The Voice of Holland

Foto: VARALee Towers staat open voor een plek in de jury van The Voice of Holland. Dat vertelt de zanger in weekblad Privé. Toen Guus Meeuwis nog niet bekend was gemaakt als opvolger van de vertrokken coach Marco Borsato, gingen er veel namen in de rondte. Zo sprak Voice-kandidaat Brace zijn voorkeur uit voor Towers. De Rotterdammer ziet de tv-show best zitten. “Wie weet. Ik zeg niet direct nee, maar ik zou dan net zo mijn gang moeten kunnen gaan als bijvoorbeeld Anouk nu doet.

Hoewel Towers inmiddels 70 is en door een operatie wat lastiger loopt, blijft hij actief als zanger. Zelfs nog een keer in Ahoy’ optreden is voor hem een optie. “Ik zou daar elke avond wel willen staan, maar ik moet realistisch kijken naar wat mogelijk is. Ik ben niet meer zo mobiel als voorheen en shows met licht, groot orkest en spektakel kosten een flinke smak geld.

Zonder grote sponsoren is dat niet zomaar op te brengen, aldus Towers. “En mijn eigen geld ga ik daarvoor niet meer inzetten. Dat heb ik in het verleden al eens gedaan met het horecabedrijf Lee Towers Palace, waarmee ik miljoenen heb verloren.”

Daarna moest ik mijn eigen toekomst opnieuw veiligstellen, door er extra tegenaan te gaan. Waarom zou ik alles wat ik in al die jaren voor mijn oude dag heb opgebouwd er weer doorheen jagen?

Het Privé-interview met Towers kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: ‘Lee Towers perfecte coach The Voice of Holland’ (januari)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen