Julius Jaspers: ‘Genaaid door Robert Kranenborg’

Foto: RTLJulius Jaspers voelt zich ‘oudhollands genaaid’ door zijn voormalig goede vriend Robert Kranenborg, met wie hij in het verleden samen het RTL-programma Topchef maakte. Dat heeft hij vanochtend gezegd op 100% NL. Jaspers zat tot en met 2014 in de jury van het Net5-programma MasterChef Holland, maar werd vervangen door Kranenborg toen het programma vervolgens naar SBS 6 verhuisde, waar het nog steeds te zien is. “Dat is heel raar gegaan“, laat de topkok weten.

Dat hij zou worden ingeruild voor zijn goede vriend, had Jaspers helemaal niet zien aankomen. “Ik zou gewoon een nieuw seizoen Masterchef gaan doen en toen hoorde ik opeens dat de hele presentatiecrew was vervangen en dat Robert het van mij zou overnemen.

Kranenborg had niets, maar dan ook niets tegen Jaspers gezegd. “Hij heeft me hier nooit over gebeld. Dat is natuurlijk ook niet verplicht, maar het had wel netjes geweest na zoveel jaren samenwerking.

Voor Jaspers zit er voorlopig geen tv-comeback in. “Er zijn op dit moment buiten MasterChef om geen grote kookshows en vooralsnog ga ik niet Eén tegen 100 presenteren, dus qua koken op tv is het op dit moment rustig.”

Ik vind het jammer, maar aan de andere kant heb ik twee en binnenkort drie restaurants. Ik ben druk genoeg, maar een leuk tv-ding kan er altijd nog bij.”

Lees ook: Julius Jaspers teleurgesteld in Robert Kranenborg (november 2014)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen