Jörgen Raymann voorlopig niet meer op televisie

Foto: Nick van OrmondtJörgen Raymann stopt voorlopig met het maken van tv-programma’s. Hij gaat zich bezighouden met theater en motivatiedingetjes. Dat meldt de komediant op Facebook. Het nieuws van Raymann volgt ruim een maand nadat NPO 1 bekendmaakte vanwege te oude kijkers te stoppen met zijn tv-show Dat Ding Van Tante Es. Het lijkt erop dat hem geen nieuw programma is aangeboden. “Na een succesvolle periode bij de tv is het tijd geworden voor verandering“, stelt hij op het sociale medium.

Raymann verlegt zijn focus. “Ik zal indien er een leuk programma voorbij komt nog wel wat doen af en toe, maar mijn focus ga ik verleggen naar mijn rol als motivator en ik ga mijn oude liefde theater weer solo oppakken.

Ook wil hij zich meer toeleggen op comedy. “Ik doe de laatste tijd ook vaker standup comedy en het bevalt mij uitstekend.

De presentator onthulde in januari nog dat de bezuinigingen bij de NPO hem hard hebben geraakt. Daardoor rijdt hij bijvoorbeeld al vijf jaar in dezelfde Porsche. “Financieel was 2015 confronterend. De publieke omroepen bezuinigden en ik kreeg minder programma’s.

De financiële stabiliteit wankelde, ook ons huis in Almere staat onder water, er waren schulden op te lossen. We zijn er bijna uit.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen