Johnny de Mol walgt van Gordon

Johnny de Mol kan zich behoorlijk ergeren aan de manier waarop jurylid Gordon zich gedraagt in Holland’s Got Talent. Dat zegt de presentator van het programma in Mikro Gids. Tijdens de opnames sprak De Mol met een jongen die vroeger is gepest. “Gordon draaide met zijn ogen toen deze jongen het podium op kwam; walgelijk vind ik dat. Ik ben zelf tegen vooroordelen, ik zeg altijd ‘don’t judge a book by its cover’, maar het blijkt dus dat andere mensen dat wel nog steeds doen.

De jongen zong uiteindelijk ‘de sterren van de hemel’, aldus De Mol. “Mooi dat hij mensen als Gordon hun ongelijk kon bewijzen.”

Het lijkt De Mol hoog te zitten. “Nee, ik stoorde me niet, maar zo zit ík niet in elkaar.

Vanavond zit er ook zo’n moment in de uitzending, aldus De Mol. “Toen Gordon drie heel leuke ukelele-meisjes begon af te zeiken – hij vond dat ze er niet uitzagen – heb ik hem even flink op zijn nummer gezet.

Ik had toevallig nog ergens een heel oude foto van hem liggen, van toen hij nog dat blonde, lange krulhaar had. Toen hebben we vreselijk gelachen. Gordon moet af en toe worden teruggefloten, ja. Als niemand anders het doet…

Holland’s Got Talent is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen