Irene vindt Linda en Chantal beste presentatrices

SBS 6-ster Irene Moors vindt RTL 4-sterren Linda de Mol en Chantal Janzen de beste presentatrices van Nederland. Dat vertelt ze in de TROS Kompas. Moors prijst De Mol. “Linda de Mol is verreweg de beste in het presentatievak. Ze heeft het hele pakket: ze is intelligent, en is een programmamaker pur sang, ze kan acteren, ze heeft humor, ze is een zakenvrouw en vernieuwt zich steeds maar weer. Ze is een perfectioniste en scoort vrijwel altijd. Chantal komt op een goede tweede plaats.

Moors’ goede vriend en tv-collega Gerard Joling denkt dat Moors nu de grootste ster van SBS 6 is. “Laten we eerlijk zijn: we hebben geen Linda’s of Wendy’s, dus het is superleuk dat zij de overstap heeft gemaakt“, zegt hij.

De presentatrice is blij met het compliment. “Gerard is een lieve vriend en ik vind het vleiend dat hij zoiets zegt. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer goede mensen bij SBS“, reageert ze.

Als Joling wordt gevraagd naar wie hij de beste presentatoren vindt, antwoordt hij: “Ik kijk graag naar Matthijs van Nieuwkerk en Eva Jinek. En ik vind Viktor Brand een goede presentator.

Van Nieuwkerk en Jinek presenteren gezaghebbende talkshows op NPO 1. Brand presenteert vtwonen op SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen