Hysterische emoshow Angela Schijf was kijkcijferflop

Het RTL 4-programma Als Je Me Echt Zou Kennen, ook wel bekend als de hysterische emoshow van Angela Schijf, zien we nooit meer terug. Het programma was de afgelopen twee maanden een kijkcijferdrama. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Als Je Me Echt Zou Kennen, dat nuchter Nederland verbijsterde met sekte-achtige groepsdansen, gekke handgebaartjes en schreeuwende volwassenen die graag op de nationale tv uithuilen, was gisteren voor het laatst te zien.

Het RTL 4-programma sloot af met 596.000 kijkers en 9,7 procent marktaandeel, wat maar liefst 48 procent onder het laatste weekgemiddelde van de zender ligt.

Op de eerste twee afleveringen na, scoorden ook de overige afleveringen beroerd. Gemiddeld keken er 528.000 mensen naar de acht afleveringen, veel en veel te laag voor een prime time-uitzending op de één na grootste zender van Nederland.

Mijn Leven In Puin, dat voorafgaand aan de emoshow werd uitgezonden, was goed voor 941.000 kijkers en 16 procent marktaandeel. Zij schakelden massaal weg toen Schijf in beeld kwam.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen