Houdt Irene Moors haar 660.000 kijkers vast?

Alweer een spannende zaterdag voor Irene Moors. Eén week nadat haar allereerste SBS 6-show in première ging, zal na vanavond blijken of de 660.000 kijkers van De Vreemde Eend haar trouw blijven. De meeste nieuwe programma’s verliezen kijkers na de eerste uitzending, dus de kans is groot dat ze dichterbij de door SBS 6 gewenste minimumgrens van 500.000 kijkers komt. Maar er is ook een kans dat ze de weg omhoog vindt. De concurrentie met NPO 1 en RTL 4 is onverminderd zwaar.

NPO 1 heeft wederom het programma Het Beste Brein van Nederland op het menu staan, terwijl RTL 4 verder gaat met It Takes 2. Beide programma’s scoren boven de grens van 1 miljoen kijkers.

Als Moors in Mikro Gids gevraagd wordt of ze niet bang is dat het programma mislukt, zegt ze: “Ach, programma’s mislukken overal, daar kun je niks van zeggen. De verwachtingen zijn hooggespannen na mijn overstap. Iedereen praat erover en een zaterdagavondshow geeft nog eens extra drug.

Zaterdagavond blijft toch de arena waarin een hoop spelers hun best doen om kijkers te winnen, aldus Moors. “Ik probeer er een zo leuk mogelijk programma van te maken en daar doe ik alles voor. Maar hoe succesvol het wordt, dat zullen we maar zien.

Moors voegt in Vriendin toe dat ze best gespannen is. “De laatste keer dat ik een zaterdagavondshow presenteerde, was met De Carlo & Irene Show, in het jaar 1603 geloof ik. Dus ja, het is spannend.

Het spreekt van vertrouwen dat SBS me meteen zo’n zaterdagavondshow geeft. Ik besef dat de verwachting hoog is, maar ik weet wat ik kan.

De tweede aflevering van De Vreemde Eend is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen