Gordon relativeert week vol hoge kijkcijfers

Gordon was er vorige week maar druk mee: voor het eerst in zijn carrière zou hij in één week tijd met vier shows meer dan 1,5 miljoen kijkers kunnen trekken. Deze zelf verzonnen recordpoging slaagde dankzij hoge kijkcijfers voor Geer en Goor, Holland’s Got Talent, It Takes 2 en Alles Mag Op Zaterdag. “OMG!“, riep Gordon op Facebook. Maar nu toont hij zich zeer bescheiden. “We gaan gewoon weer over tot de orde van de dag, want weet je wat het is met cijfers? Daar voel je eigenlijk niks van.

Voor de camera van RTL Boulevard relativeert hij zijn succesweek. “Het allerbelangrijkst is dat je gewoon een programma doet waar je plezier aan beleeft.

Toch is Gordon nog steeds onwijs trots. “Het is een onwerkelijk gevoel eigenlijk. Je maakt zo’n programma niet alleen, je bent onderdeel van een programma. Het is een programma mét Gordon en niet alleen Gordon, godzijdank. Ik vond het zelf wat veel, moet ik heel eerlijk zeggen, want je kunt ook overkill creëren, dus dat mensen het zat zijn. Maar het is maar één week dat het zo buitensporig is.

Zijn persoonlijke hoogtepunt? “Ik kijk vooral met trots terug op de eerste aflevering van Geer en Goor, want dat was wel heel spannend. Het was weer een nieuwe benadering en insteek.

Lees ook: Gordon blij met persoonlijk kijkcijferrecord: ‘Omg!’ (zondag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen