Bijna kwart miljoen kijkers voor Danny Ghosen

Foto: KROHet eerste NTR-programma van Danny Ghosen is woensdagavond met bijna een kwart miljoen kijkers van start gegaan op NPO 3. Er keken 227.000 mensen naar Danny Zoekt Problemen, goed voor een magere 3,7 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Ghosen stapte begin dit jaar over van de EO naar de NTR, waar hij zich meer journalistiek wil ontwikkelen. “Ik wil nog meer inhoudelijke programma’s maken waarin ik mezelf kan laten zien“, zegt hij.

Ghosen onderzoekt in zijn eerste NTR-programma hoe het is om te leven in de spanning van een probleemwijk. Hij doorkruist in de zevendelige serie heel Nederland. Zo komt hij in buurten terecht waar overlast is door drugs, spanning is rondom vreemdelingen of criminaliteit voor grote onrust zorgt.

Danny Zoekt Problemen begon rond 22.00 uur ’s avonds. Voorafgaand trok het programma Onder De Radar een publiek van 296.000 kijkers, goed voor 4,8 procent marktaandeel.

Het succesvolste NPO 3-programma van de avond was te zien om 20.30 uur: De Winter Voorbij. Daar keken 313.000 mensen (5,4 procent) naar.

De Volkskrant noemt het programma van Ghosen vandaag in de Volkskrant ‘veelbelovend’.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen