Bij Wendy van Dijk zijn zelfs Twitter-volgers positief

Dat Wendy van Dijk zo’n verschrikkelijk positief mens is, is al lang geen geheim meer, maar haar omgeving is ook ontzettend blij. Zélfs haar Twitter-volgers, terwijl Twitter niet bepaald bekendstaat als een gezellig medium. “I love my followers. Jullie zijn lief én positief! Zeldzaam in deze tijd. Dank daarvoor!“, aldus de RTL-ster. Eén van de volgers van Van Dijk is Tanja Jess. Zij is ook lief voor Van Dijk, want zij gaf haar man Erland Galjaard dit weekend nog een compliment op Twitter.

Jess heeft Galjaard op een gelegenheid zien draaien als dj en haalt nu via Van Dijk een wit voetje bij de programmadirecteur van RTL 4. “Wat heeft je man lekker gedraaid! Wist helemaal niet dat hij dat kon! Verborgen talenten“, aldus de actrice.

Ook de vriendinnen van Jess vinden Galjaard een topper. “Mijn vriendinnen weten helemaal niet wie Erland is en die riepen de hele tijd ‘Wat een te gekke dj!’. Of ie in te huren is.

Jan de Hoop denkt wel te weten waarom de volgers van Van Dijk zo positief zijn. “Wie goed doet…“, twittert de nieuwslezer, die daarmee wil zeggen dat wie goed is voor andere mensen ook goede dingen kan terug verwachten.

Van Dijk werd afgelopen najaar door Nieuwe Revu uitgeroepen tot meeste irritante BN’er.

Lees ook: Wendy van Dijk raakt niet uitgepraat over haar geluk (maart)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen