Beau van Erven Dorens: ‘Irene zal ontzettend balen’

Irene Moors beweert in de media dat ze zich ondanks haar ingestorte kijkcijfers op SBS 6 nog helemaal prima voelt, maar ze zal onderhuids ontzettend balen. Dat denkt Beau van Erven Dorens, zei hij woensdagavond in RTL Boulevard. Van Erven Dorens, die na jaren doormodderen op 6 weer terug is bij 4, weet wat Moors meemaakt. “Het is een benauwd moment voor zo iemand. Ik weet het zo goed. Iedereen kijkt naar je, je moet dan echt scoren en dan krrrrg, gaat het zo.

Moors’ eerste SBS 6-show De Vreemde Eend is ingestort van 660.000 naar 389.000 kijkers en gaf in RTL Boulevard haar telefonische reactie. “Ik weet in wat voor moeilijke tijd je zit, want ik heb het zelf vaak meegemaakt bij SBS“, zei Van Erven Dorens tegen haar.

De presentator hoorde eerder al hoe Moors een ontzettend optimistische reactie gaf aan Radio 538. “Je bent er bij Radio 538 heel fris en monter tegenaan gegaan, maar onderhuids moet je natuurlijk ontzettend balen.”

Dat is ook wel een beetje zo, bekende Moors. “Ja, natuurlijk. Het is jammer dat het niet meteen het succes is wat we allemaal hoopten. Ik weet ook wel dat de verwachtingen hoog waren, maar dit is niet een groots internationaal programma met ledlampen, maar een klein panelprogramma met een leuk spelletje. Niet meer en niet minder.

Volgens Albert Verlinde is er nog hoop. “Met Beau is het ook goed afgelopen: die zit nu hier.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen