RTL Late Night in zomer door met Peter van der Vorst

Foto: RTLPeter van der Vorst neemt in de zomer de presentatie van RTL Late Night over van Humberto Tan. Hij zal hem vervangen in de julimaand. Dat heeft RTL 4 bevestigd aan het AD. Het gerucht dat Van der Vorst de Eva Jinek van RTL 4 wordt ging al even, nadat Wilfred Genee zondag zijn mond voorbij praatte op BNR Nieuwsradio. Nu is er dan de bevestiging: de laatste aflevering met Humberto Tan is op vrijdag 1 juli en dan neemt zijn vaste invaller Van der Vorst het stokje over tot en met 29 juli.

Tan zou het niet erg vinden als RTL Late Night met Van der Vorst aan het roer ineens meer kijkers trekt, zegt hij. “Uiteindelijk profiteer ik daar ook van. En als RTL zegt dat Peter beter is, dan is dat zo. Je moet niet angst laten regeren.

Of RTL Late Night er met Van der Vorst ook anders uit gaat zien, weet Tan niet. “Ik heb gezegd: ik ben er tot 1 juli en alles wat jullie daarna doen: succes!’

RTL 4 stortte vorige zomer behoorlijk in op de late avond, toen het veel bekeken RTL Late Night werd vervangen door herhalingen van Divorce.

In augustus keert Tan weer terug als presentator van RTL Late Night.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen