Lama’s-opvolger Alpacas terug voor tweede seizoen

Foto: Leendert JansenHet tv-programma Alpacas met presentatrice Sophie Hilbrand keert eind april terug voor een tweede seizoen. Dat heeft BNN laten weten. Alpacas, dat vorig jaar werd gelanceerd als de opvolger van het beroemde De Lama’s, draait om het improvisatietalent van comedians Peter Duifhuis, Thomas Hoogendoorn, Ruud Smulders, Nabil Aoulad Ayad en nieuwkomer Rayen Panday. In dit nieuwe seizoen worden de Alpacas iedere week bijgestaan door een andere bekende Nederlander.

De verhalen van de bekende Nederlanders worden het uitgangspunt voor verschillende improvisaties. Waar de scène zich afspeelt, hoe de spelers elkaar kennen en wat ze op locatie aantreffen, bepaalt Hilbrand altijd samen met het publiek.

Alpacas was vorig jaar geen groot succes. De eerste vier afleveringen scoorden gemiddeld tegen de 300.000 kijkers, maar de laatste drie afleveringen kwamen dichter in de buurt van de 200.000 kijkers.

Er worden in totaal zeven nieuwe afleveringen gemaakt, live uitgezonden vanuit het Posttheater in Arnhem. De eerste aflevering van het tweede seizoen is op 25 april om 21.50 uur op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen