‘Kwal’ Martijn Krabbé reageert op kritiek op Idols

Het is ook Martijn Krabbé opgevallen dat hij behoorlijk wat kritiek krijgt op zijn rol als jurylid in de nieuwe Idols. Dat laat hij blijken op Twitter. Krabbé’s nieuwe functie leidt op sociale media tot flink wat kritiek. Veel mensen vinden de presentator onecht overkomen. “Wat interessant om te zien dat iedereen een mening heeft over mijn niet interessante mening“, twittert de presentator, die nog steeds moet wennen aan het feit dat hij jurylid is in een talentenjacht op televisie. “Working on it.

De reacties op Krabbé waren woensdag tijdens de eerste uitzending niet van de lucht. “Krijgt Martijn Krabbé thuis te weinig aandacht? Geef die man geen zendtijd meer alstublieft, minachting van de kijker“, twitterde Hagesan.

Krabbé dook tijdens één van de audities onder de tafel van het lachen. Erik: “Zit Idols te kijken, maar dit is geen zoektocht naar talent, maar sensatie ten koste van mensen. Jammer #martijnkrabbe.

Daniel vraagt zich af wie Krabbé achter de jurytafel heeft gezet. “Wat kan Martijn Krabbé zelf eigenlijk, naast gemaakt en irritant lachen?

Wat ik meekrijg van Idols… Martijn Krabbé gedraagt zich als een hufter“, zegt John. En Jelle: “Wat een kwal die Martijn Krabbé.

Kirsten denkt dat dit niet goed is voor zijn rol als presentator van The Voice of Holland. “Waarom heeft Martijn Krabbé de ‘rol’ van Henkjan Smits? Past zo niet bij zijn andere rol als presentator van andere talentenjachten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen