Henny Huisman: ‘Solo en anders niet, SBS 6!’

Henny Huisman wil best een nieuw seizoen van Surprise Surpise maken op SBS 6, maar alleen als hij ingezet wordt als de centrale presentator. Dat heeft hij gezegd in het programma In Bed Met Lammert op Radio 1. Huismans vroegere hitprogramma Surprise Show keerde in 2014 terug op tv als Surprise Surprise met Do als centraal presentator en Airen Mylene en Huisman als haar sidekicks. “Ik heb eigenlijk altijd het gevoel gehad dat ze daarin de verkeerde beslissing namen“, zegt Huisman.

Het was onverstandig, stelt hij. “Want de Surprise Show zat zó aan mij vast dat mensen dat verwarrend vonden. Niets ten nadele van degenen die meededen, integendeel, maar mensen snapten het niet.”

Mensen willen Huisman in de Surprise Show en niemand anders, meent de presentator. “Mensen houden ontzettend van horizontale programmering: dit om elf uur, dit om één uur en ’s avonds om zeven uur De Wereld Draait Door, duidelijkheid. Dan had je het muziekje van de Surprise Show en dan kwam er iemand anders op.

Even later zat ik dan wel in een filmpje, maar wat ben je dan aan het doen? Dat is helemaal niet goed. Als het weer terug zou komen, zou ik het alleen willen doen. Of misschien met iemand erbij, maar dat ik dan wel de hoofd host ben.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen