Gordon ergert zich aan Jandino Asporaat

Gordon ervaart de samenwerking met Jandino Asporaat in het RTL 4-programma Alles Mag Op Zaterdag als onplezierig. Dat meldde RTL Boulevard donderdagavond. Gordon maakte er voor de camera van Boulevard geen geheim van dat hij zich ergert aan het hyperactieve gedrag van Asporaat. “Vreselijk, afgrijselijk. De hele dag dat kutgeluid van die kutstem“, zei de entertainer onomwonden. “Nee, maar serieus! Hij blijft maar praten. Je komt er niet tussen!

Volgens Albert Verlinde is het serieus. “Jandino praat heel erg veel. Ze hadden al een aantal opnames gehad en na dit interview was Gordon eigenlijk zo boos en had het zo gehad dat Jandino het woord nam de hele tijd. Hij was er gewoon klaar mee. Dat zie je aan dit fragment.

We hebben daarna gehoord dat hij weggelopen is. Hij heeft wel de hele show afgemaakt. Hij zat alleen niet in het laatste spel. Daarna heeft hij boos de studio verlaten.”

Ook volgens Evert Santegoeds is het een echte ruzie. “Er zijn door Gordon ook wat racistische grappen gemaakt over Jandino. Vervolgens was die er ook klaar mee. Het is al met al geen lekker begin van het nieuwe seizoen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen