Geert Wilders en Johan Derksen in talkshow SBS 6

Geert Wilders en Johan Derksen zijn twee van de ruim twintig BN’ers van wie de poppenversies hun opwachting zullen maken in de nieuwe poppentalkshow van SBS 6: Wat een poppenkast. Dat heeft de tv-zender laten weten. De poppenversies van artiesten, politici en sporters delen hierin lief en leed en nemen elkaar op de hak. Hun stemmen worden ‘op zeer kundige wijze’ geïmiteerd door onder anderen Jeroen van der Boom, Edwin Evers, Annick Boer en Kasper van Kooten

Andere BN’ers met een poppenversie in de show zijn Eva Jinek, Matthijs van Nieuwkerk, Mark Rutte, Gerard Joling, René Froger, Sanne Hans, Piet Paulusma en de broertjes De Boer.

Maar ook het koninklijk paar Willem-Alexander en Máxima, Joop van den Ende en Herman den Blijker geven hun ziel en zaligheid bloot. En natuurlijk ontbreekt Gordon niet, die in zijn eigen koffiecorner niet alleen de lekkerste koffie serveert, maar wekelijks ook de meest opmerkelijke roddels doorneemt.

De poppen zijn gemaakt door kunstenaar Evert Josemanders. Bijna een jaar lang heeft hij in zijn atelier gewerkt aan de poppen.

Wat Een Poppenkast belooft volgens SBS 6 ‘een scherp en humoristisch wekelijks halfuurtje op de vrijdagavond te worden waarin tout bekend Nederland eindelijk eens echt zichzelf kan zijn’.

Het programma is vanaf vrijdag 8 april wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS 6, direct na Zullen we een spelletje doen? met Nick & Simon. Talpa is de producent.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen