‘Filemon Staat Strak écht een leuk programma’

Foto: BNNTv-recensent Angela de Jong van het AD geniet van het tv-programma Filemon Staat Strak van Filemon Wesselink. Dat schrijft ze dit weekend in de krant. Filemon Staat Strak, dat afgelopen donderdag nog een prima 442.000 kijkers en 7 procent marktaandeel neerzette op NPO 3, is ‘écht een leuk programma’, meent ze. “Omdat het een inkijkje biedt in een andere wereld, althans voor mij“, schrijft de televisiekenner in de krant. “Filemon is de ideale presentator voor zo’n programma.

Dat Wesselink geen gêne kent maakt het programma extra leuk, vindt De Jong. “Hij toont zijn geklungel tijdens de trainingen en hoeft zijn verbazing over de types die hij tegenkomt niet te spelen.

Het ‘ongevaarlijke’ aan Wesselink maakt dat hij veel dingen los krijgt bij andere mensen. “Dat was al zo in Fuck me, I’m Famous! en nu weer. Arie Boomsma biechtte op dat hij vroeger serieus over het spuiten van anabolen dacht.”

Overigens concludeert De Jong na het zien van het programma dat een gespierd lijf vooral mooi is om naar te kijken, maar dat ze persoonlijk liever een man met een ‘spekkig buikje’ heeft. “Veel fijner in bed.

De AD-column van De Jong kunt u lezen via Blendle.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen