Constant boze Wendy bevestigt: ‘Soms bloedchagrijnig’

Foto: RTLWendy van Dijk profileert zich met haar lachende mensen-blad al geruime tijd als positiviteitsgoeroe, maar wie een beetje de showmedia volgt ziet haar en haar man Erland Galjaard regelmatig nogal boos en negatief uit de hoek komen. Nu bevestigt Van Dijk bij RTL Boulevard dat ze inderdaad niet bepaald lachend door het leven gaat. Sterker nog: ze is regelmatig buitengewoon chagrijnig. “Ik kan bloedchagrijnig zijn“, zegt de tv-ster. “Ik ben een vrouw, dus ik heb last van mijn hormonen.

Haar gezin betaalt het gelag. “Vraag het bij mij thuis: mijn man en kinderen weten precies hoe laat het dan is. Ik heb nu een een-tweetje met Sem en dan zeg ik: ‘Hé, jij hebt ook hormonen, puber! Dit zijn nou die hormonen waar mama het over heeft.’

Van Dijk weet steeds beter hoe ze met haar chagrijn moet omgaan. “Als ik een te gek nummer op de radio hoor, dan voel ik toch geluk. Hoe chagrijnig ik ook ben. Dan voel ik toch nog een stukje geluk.

Manon Meijers, lifestyledeskundige van RTL Boulevard, weet inderdaad dat haar goede vriendin Van Dijk soms behoorlijk chagrijnig is. “Ja, hoor. Het mooie is dat je het dan gelijk voelt. Je hebt maar een heel korte blik nodig om te beseffen: ‘O ja, het is die dag.’

Ik denk dat ik inmiddels weet wat de truc is: niet aaien, maar een soort van kleine: ‘Ga je lekker, Van Dijk?’ Ze heeft zo veel zelfspot. Dan moet ze heel hard lachen en dan heeft ze ook iets van: ik zit in die trip.

Lees meer over de woede-uitbarstingen van Van Dijk:
Wendy van Dijk: ‘Ik weet niet wat ik meemaak!’ (oktober 2015)
Wendy van Dijk wálgt van De Telegraaf (september 2015)
Wendy van Dijk vindt media extreem hypocriet (september 2015)
Wendy van Dijk heeft medelijden met Jan Roos (juni 2015)
Wendy van Dijk boos om ‘kansloos stuk’ in Telegraaf (maart 2015)
Wendy van Dijk verklaart woede-uitbarsting (maart 2015)
’Wat is Erland Galjaard blij met zichzelf’ (februari 2015)
Erland Galjaard walgt van Jean-Pierre Geelen (februari 2015)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen