Coen Swijnenberg: ‘Dirk Zeelenberg is een lul’

De geruchten dat Dirk Zeelenberg een lul is, kloppen. Dat heeft radiomiljonair Coen Swijnenberg gezegd in zijn programma op Radio 538. Tv-producent Talpa is mede gestopt met Divorce omdat Zeelenberg ‘onoverkomelijke problemen’ opleverde en sindsdien zijn er volop geruchten over zijn vermeende divagedrag. Swijnenberg denkt dat er wel een kern van waarheid in zit. “Het schijnt echt. Ik heb vanuit de wandelgangen gehoord dat het gewoon echt een lul is“, aldus de presentator.

Swijnenberg deed zijn uitspraak tijdens een telefonisch radio-interview met Kim-Lian van der Meij, die maandenlang het programma Thuis Op Zondag presenteerde met Zeelenberg. Enkele weken geleden stopte Zeelenberg abrupt met de presentatie.

Zelf is Swijnenberg ook niet zo’n fan van Zeelenberg. “Helemaal aan het begin van Thuis Op Zondag hebben we jullie aan de lijn gehad, maar we belden alleen voor jou. Wij wilden alleen maar jou hebben. De persdienst van SBS begon toen al: ‘Willen jullie niet Dirk Zeelenberg ook aan de lijn?’ ‘Nee, wij willen alleen Kim-Lian van der Meij’, zeiden we.”

Het irritante van dat gesprek was, en nu kan ik het gewoon zeggen, is dat Dirk naast jou zat en er de héle tijd doorheen te mekkeren zat.”

Volgens Van der Meij klopt het dat ze geen klik had met Zeelenberg, maar heeft hij zich tijdens de opnames niet als een diva gedragen.

Lees ook: Kim-Lian: ‘Ik had geen klik met Dirk Zeelenberg’ (gisteren)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen