Albert Verlinde zaait paniek in RTL Boulevard

RTL Boulevard eindigde donderdagavond zeer merkwaardig. Tegen het slot van het programma aan werd Albert Verlinde’s verhaal over een RTL 4-show abrupt afgebroken door een regisseur die een notitie overhandigde aan de showkenner. Verlinde’s gezicht betrok alsof er een nucleaire oorlog was uitgebroken. “Ehm… Er komt zojuist binnen dat er een vuur geopend is bij een Parijs restaurant en dat er in elk geval één persoon gewond is. Ehmm… Dat is het bericht dat binnenkomt.”

De showkenner raadde zijn televisiekijkers aan om vooral te blijven hangen op RTL 4. “Zometeen in het Half Acht Nieuws meer“, zei hij.

Winston Gerschtanowitz eindigde het programma in mineur en Anouk Smulders riep op de achtergrond: “Jezus!

Tot de grote verbazing van de RTL Boulevard-kijker kwam het bericht over het vuurwapengeweld in Parijs echter helemaal niet voorbij in het Half Acht Nieuws. Die vonden het berichtje namelijk niet nieuwswaardig genoeg.

Later op de avond kwam RTL Boulevard op Twitter met een soort van excuus. “De schietpartij in Parijs waar we het aan het einde van de uitzending over hadden, blijkt een klein incident te zijn geweest.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen