‘Tv-oorlog tussen Geer en Goor op komst’

Foto: Nick van OrmondtGerard Joling is betrokken bij de eerste tv-show van Irene Moors op SBS 6: De Vreemde Eend. Daarmee wordt hij een rechtstreekse concurrent van de nieuwe RTL 4-show It Takes 2 met Gordon. Dat verklapte Albert Verlinde dinsdagavond in RTL Boulevard. SBS 6 heeft nog niet bekendgemaakt dat Joling in de nieuwe zaterdagavondshow van Moors zit, maar Verlinde weet het zeker: “Het is een perfecte combi. Niemand wil het officieel bevestigen, maar ga er maar vanuit dat deze informatie klopt.

De Vreemde Eend, een spelprogramma met BN’ers, begint op zaterdag 2 april, terwijl It Takes 2, een zangprogramma met BN’ers, al op zaterdag 12 maart begint. “Het wordt een spannende avond, omdat Geer en Goor rechtstreeks tegenover elkaar komen te staan“, aldus Verlinde.

Twee teams van elk twee BN’ers krijgen in De Vreemde Eend steeds een rijtje mensen voorgeschoteld van wie er één een bepaalde eigenschap of een specifiek talent bezit. De teams moeten raden wie deze ‘vreemde eend’ in de bijt is.

In It Takes 2, dat Gordon samen met Chantal Janzen presenteert, gaan bekende Nederlanders zonder zangervaring de strijd met elkaar aan om wie de beste zanger is.

Lees ook:
Irene Moors gespannen voor kijkcijfers Vreemde Eend (januari)
Ex-Voice-coaches Angela en Roel in jury It Takes 2 (gisteren)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen