Telegraaf nieuwe uitgever magazine Wendy van Dijk

Foto: SBSDe Telegraaf Media Groep wordt de nieuwe uitgever van het tijdschrift van Wendy van Dijk. De oplage gaat van vier naar zes nummers per jaar. Dat heeft TMG laten weten. Van Dijk werd twee maanden geleden gedumpt door de uitgeverij van Femmetje de Wind, een goede bekende van Quote-baas Mirjam van den Broeke, die in haar blad suggereerde dat Van Dijk is afgekickt van een cocaïneverslaving en sindsdien in oorlog is met de tv-ster. Nu is er nieuw onderdak voor de Wendy.

TMG meent dat het niet alleen een voortzetting zal zijn van wat de Wendy nu is, maar ‘er zal ook een verbreding naar een compleet uitgeefplatform plaatsvinden’.

Uitgeefdirecteur Harry de Wit van TMG wil de Wendy verdiepen. “Dat doen we door onze journalistieke competenties in te zetten voor de doorontwikkeling en verbreding van de formule, maar ook door ons in te zetten voor werving van abonnees en adverteerders.”

Onze aanzienlijke kennis en ervaring op dat terrein zetten we met plezier in voor Wendy. We zijn bovendien goed in staat om, aanvullend op het bestaande platform, proposities te ontwikkelen op het gebied van bewegend beeld, radio of online thema televisie.

Van Dijk is verheugd. “Door het succes van onze zoektocht naar geluk en de zeer positieve reacties van zowel de lezers als de adverteerders hebben we besloten het initiatief op volle kracht voort te zetten en uit te breiden. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik ben blij dat we nu met de kennis en ervaring van TMG nieuwe stappen kunnen zetten.”

Ze heeft veel vertrouwen in TMG. “Na een uitgebreide oriëntatie, hebben we voor TMG gekozen, omdat het bedrijf het meest brede idee ontwikkelde over de samenwerking en een indrukwekkende visie gaf op de toekomst. Mijn motivatie is om de thematiek ‘Geluk’ aan alle kanten uit te werken en dat kan perfect met TMG.”

Het eerste nummer wat uit deze nieuwe samenwerking voortvloeit, komt 17 maart 2016 uit. De dagelijkse leiding van de Wendy blijft in handen van hoofdredacteur Robert Heukels en art director Anneke Krull.

Lees ook:
Wendy van Dijk gedumpt door vriendin Quote-baas (december 2015)
‘Uitgeverij Wendy-glossy was Erland Galjaard zat’ (december 2015)
Tijdschrift Wendy ‘niet goed genoeg’ voor vakprijs (december 2015)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen