RTL 4-tuinman onterecht beschadigd in EenVandaag

Foto: Nick van OrmondtTv-tuinman Lodewijk Hoekstra profileert zichzelf als ‘dé duurzame tuinman van Nederland’ en schrok zich dan ook een hoedje toen zijn kantoorpand in december niet zo best uit een duurzaamheidstest van EenVandaag kwam. Een door het programma ingehuurde deskundige beweerde namelijk dat zijn ramen niet HR++ geïsoleerd zijn. Uiteindelijk kwam Hoekstra met een factuur op de proppen, maar de deskundige bleef bij zijn standpunt. Nu moet EenVandaag alsnog rectificeren. 

De Eigen Huis & Tuin-ster heeft het glas door externe deskundigen nader laten onderzoeken en daaruit blijkt dat het dubbelglas wel degelijk sterk isolerend is.

EenVandaag heeft het kantoor van Lodewijk Hoekstra opnieuw langs de Milieumeetlat gelegd en “kan het kantoor van Lodewijk Hoekstra nu wel het groene keurmerk geven“, aldus de AvroTros.

De duurzaamheidstest van het kantoor van Hoekstra was onderdeel van een serie waarin EenVandaag onderzocht hoe milieubewust de woningen en/of werkplekken van een aantal bekende Nederlander zijn.

Lees ook: Lodewijk Hoekstra baalt vreselijk van EenVandaag (december 2015)

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen