Patty Brard vindt Omroep MAX kinderachtig

Foto: NOSPatty Brard vindt het ontzettend flauw dat de MAX-talkshow Tijd voor MAX het Correspondents’ Dinner donderdag uitgebreid besprak, zónder stil te staan bij de zeer veelbesproken grap van Mark Rutte over MAX-baas Jan Slagter. Dat heeft ze gezegd in Shownieuws. Brard denkt dat Slagter het de makers van het NPO 1-middagprogramma verboden heeft. “Twan Huys zat er en alles werd besproken, behalve één ding: het geval Jan Slagter“, aldus Brard. “Dat vond ik een beetje kinderachtig.

Na de grap van Rutte kwam Slagter met een verklaring over zijn verhouding met de 31 jaar jongere Lilian Marijnissen. “Ik snap eerlijk gezegd niet dat je je daar toe laat dwingen“, aldus Brard.

Als je tot nu toe tegen de pers niets over de roddels wil zeggen en dat ineens wel doet als de premier er een grap over maakt, en ook nog wel ’s ochtends bij 100% NL, dan vind ik dat gek. Hij had ook kunnen zeggen: ‘Ik reageer gewoon niet.’ Hij heeft het wel gedaan.”

Brard begrijpt dat zo’n grap hard kan vallen, maar vindt dat Slagter ook wat sportiever moet zijn. “Als je in deze situatie zit, vraag ik me dan af waarom je daar gaat zitten. Je kunt daar wel op rekenen. Ik vond de grappen eigenlijk nog mild.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen