Omroeptransfer Caroline Tensen op initiatief van NPO

Foto: NCRVDe overstap van Caroline Tensen van KRO-NCRV naar AvroTros is tot stand gekomen op initiatief van de NPO. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. De NPO vindt haar programma Eén tegen 100 helemaal niet passen bij KRO-NCRV. “Het was een beslissing van hoger hand. De bazen van NPO 1, 2 en 3 zeiden: We willen eigenlijk 1 Tegen 100 bij de AvroTros hebben, past beter, zou je dat erg vinden? Ik zei: ‘Nee ik vind dat niet erg, ik wil maar één ding en dat is programma’s maken.’

Tensen verhuisde Eén tegen 100 al eerder achterna naar Talpa en naar RTL 4. “Eén tegen 100 is mijn kindje, dat zal ik altijd bewaken.

Eén tegen 100 gaat al jaren en jaren mee op de Nederlandse televisie en is ook nog altijd een kijkcijferhit. Toch houdt ze rekening met een eventueel einde.

Dat moment komt een keer. Misschien moet ik het dan rustiger aan gaan doen. In mijn achterhoofd hou ik er rekening mee, want het is niet eindig dit vak.

Tensen is blij met haar nieuwe werkgever. AvroTros heeft haar ook de presentatie van het nieuwe programma De Stoutste Jongen van de Klas gegeven.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen