Kees van der Spek: ‘Irene Moors, maak je geen zorgen’

Foto: SBSKees van der Spek denkt dat zijn SBS 6-collega Irene Moors zich geen zorgen hoeft te maken om ‘medium’ Robbert van den Broeke, die bizarre uitspraken heeft gedaan over de presentatrice. Dat heeft hij gezegd in Shownieuws. Er is een tape uitgelekt waarop Van den Broeke een bizarre uitspraak doet over Moors, waaruit duidelijk blijkt dat hij behoorlijk verknipt is. Maar, zegt Van der Spek: “Ik denk dat Irene Moors zich geen enkele zorgen hoeft te maken. Dit is gewoon een zielige eenzame gek.

Van den Broeke zegt in een uitgelekte opname dat God de presentatrice straft door haar lelijk te maken, omdat zij hem ‘aan de kant heeft gezet’. De twee maakten vroeger samen het RTL 4-programma Er Is Zoveel Meer.

Het ‘medium’ heeft al bekend dat het zijn stem is op de tape. “Het is natuurlijk een beetje een kat in het nauw. Hij besluit om het maar toe te geven om er direct aan toe te voegen: ‘Het was maar een grap.’ Dat is natuurlijk wel heel erg flauw en vooral heel erg ongeloofwaardig, want waarom zou je dat nou voor de grap doen, opnemen en de wereld in sturen? Dat doe je niet“, aldus Van der Spek.

Verder is op de tape te horen hoe Van den Broeke de wens uitspreekt om één van zijn criticasters te mishandelen. Het komt niet uit de lucht vallen: vorige maand zat hij vast op verdenking van mishandeling.

Van der Spek: “Dit vergemakkelijkt de zaak juridisch wel, lijkt me, want hij geeft het nu gewoon toe. Justitie zal er denk ik niet zo van onder de indruk zijn dat hij zegt dat het maar een grap was. Het is dus slecht voor zijn eigen zaak.”

Lees ook:
‘God straft Irene Moors door haar lelijk te maken’ (gisteren)
Irene Moors: ‘Robbert van den Broeke is ziek’ (gisteren)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen