Jeroen van Inkel: ‘Jan Slagter heeft kolder in kop’

Radio Veronica-dj Jeroen van Inkel denkt dat Omroep MAX-baas Jan Slagter last heeft van een verlate midlifecrisis. Dat heeft hij gezegd op de radio. Volgens Privé bedriegt Jan Slagter (61) zijn vrouw Ingrid (51) met de 30-jarige dochter van Jan Marijnissen. “Je ziet het wel vaker bij mannen die wat ouder worden en één en ander hebben bereikt. Dan krijgen ze de kolder in hun kop. Ik heb dat allemaal al gehad. Voor mij ligt dat gelukkig al ver in het verleden“, aldus de radiopresentator.

Van Inkel vindt het leeftijdsverschil tussen Slagter en de dochter van Marijnissen wel erg groot. “Jan Marijnissen is één jaar ouder dan de nieuwe lover van zijn dochter.

In zijn programma vroeg Van Inkel zijn luisteraars hoe het heet als een oudere man een jong bloempje aan de haak slaat. Mensen als Patricia Paay worden ‘cougars’ genoemd, maar Van Inkel kent geen mannelijke variant van dat woord.

Zijn luisteraars lieten al snel van zich horen. “Een oude man met een jonge vrouw is gewoon een viespeuk“, zei Mike bijvoorbeeld. En Dave: “Ik zou het noemen ‘een Hefner’.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen