Jennie Lena: ‘Ik denk niet dat Anouk het zo bedoelt’

Foto: SBSJennie Lena denkt niet dat haar The Voice of Holland-coach Anouk zo gemeen is als het lijkt. Dat liet ze zondagavond blijken in Carlo’s TV Café. Anouk lachte op Qmusic om de suggestie dat zij er voor gaat zorgen dat Jennie Lena het gaat maken. Dat fragment heeft Lena zelf ook gehoord. “Ik denk dat ze het misschien niet zo heftig bedoeld had als het klonk of overkwam. Mensen geven natuurlijk heel veel lading aan wat zij zegt, maar we hebben wel weer gewoon contact gehad“, vertelt ze.

De relatie tussen Anouk en Jennie Lena lijkt een beetje bekoeld. Op Qmusic beantwoordde Anouk de suggestie van de dj met: “Nee, daar ga ik niet voor zorgen, ha ha ha. Ik hoop ook dat ze het gaat redden. Ze heeft in elk geval talent, maar je hebt ook goede nummers nodig.

Jennie Lena is uiteindelijk vierde geworden bij The Voice. Ze moest in de finale als eerste kandidaat het veld ruimen. Ze zong een liedje van The Jacksons. “Achteraf dacht ik wel: misschien hadden we toch iets anders moeten doen. Maar toen was het al te laat.”

Misschien had ik meer een iconische Titanic-song moeten doen, maar dat is water under the bridge.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen