Jan Slagter vult voor tweede dag op rij pagina Privé

Foto: MAXVoor de tweede dag op rij ruimt De Telegraaf vandaag twee volle pagina’s Privé in voor Omroep MAX-directeur Jan Slagter. De krant pakt wederom groot uit met het liefdesleven van de flamboyante omroepbaas. Dat is te lezen in de kiosk. Privé-ster Evert Santegoeds onthulde gisteren al dat Slagters huwelijk in zwaar weer zit en vandaag lanceert hij het gerucht dat de zestiger aan het daten is met de 30-jarige dochter van SP-icoon Jan Marijnissen. “Zijn hart ligt duidelijk niet alleen bij ouderen.

Santegoeds heeft naar eigen zeggen betrouwbare bronnen. “Jan is bijna 62, Lilian 30. Maar de twee zouden al sinds zij samen optrokken in de landelijke protestactie ’Red de Zorg’ in het diepste geheim een setje zijn.

De vrouw van Slagter wist er volgens hem niets van. “Ingrid en haar twee zonen van 22 en 17 zouden afgelopen weken de buitenechtelijke escapades van Jan hebben ontdekt en hem ook hebben geconfronteerd met hun bevindingen.

Jan en Lilian zouden al samen gespot zijn, zelfs bij evenementen van MAX. Een insider: “Jan is verliefd, en dat al maanden… lánger in elk geval dan zijn vrouw Ingrid zal weten!

Slagter zat dinsdagavond aan tafel bij Eva Jinek, maar zij vroeg hem niets over zijn huwelijksperikelen. Jinek heeft in het verleden ook een verhouding gehad met een bekende oudere man.

Het gebeurt niet vaak dat een omroepbaas groot in het shownieuws is. Slagter is naast directeur echter ook hét boegbeeld van MAX en presentator. Naast Slagter is ook RTL 4-baas Erland Galjaard geregeld in het shownieuws, vanwege de relatie met zijn presentatrice Wendy van Dijk.

Het Privé-artikel over Jan Slagter kunt u vandaag lezen via Blendle.

Lees ook: Privé pakt uit met Jan Slagter: ‘MAX verpest huwelijk’ (gisteren)

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen