Jan Slagter nog niet van Evert Santegoeds af

Foto: Rick NederstigtJan Slagter ligt vandaag wéér op zijn eigen deurmat. Voor de derde dag op rij heeft Evert Santegoeds twee pagina’s Privé gevuld met het privéleven van de baas van Omroep MAX. Dat is vandaag te lezen in De Telegraaf. ‘Na onthulling over ruim dertig jaar jongere vriendin van MAX-omroepbaas: Heeft Jans liefde een kans?’, kopt Santegoeds vandaag groots. “Het zal gedonderd hebben in Hilversum nadat Privé gisteren de ware reden kon onthullen van de huwelijksproblemen van Mister MAX.

Niet het keiharde werken voor zijn omroep MAX, maar een geheime liefdesrelatie met Lilian Marijnissen, de 31 jaar jongere dochter van SP-icoon Jan Marijnissen, doet zijn huwelijk de das om, meent Santegoeds.

Om de vraag te beantwoorden of Slagters liefdesleven een kans heeft, heeft Santegoeds onderzoek gedaan naar andere bekende Nederlanders die een veel jongere of juist oudere partner hebben.

Onder meer de relaties van Peter Jan Rens, Rob de Nijs en Frits Wester komen aan bod op de pagina Privé. “De opvallende conclusie? Het blijkt vaak ware liefde!

Lees ook:
Jan Slagter weigert RTL Boulevard en Shownieuws (vandaag)
Jan Slagter vult voor tweede dag op rij pagina Privé (woensdag)
Privé pakt uit met Jan Slagter: ‘MAX verpest huwelijk’ (dinsdag)

 

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen